torstai 28. heinäkuuta 2011

Viimeinen päivä

Huomenna pitäisi lähteä pois täältä Etelä-Karjalasta.Toisaalta olen onnellinen päästessäni omalle jääkaapilleni ja normaaliin elämääni, mutta sydämeni jää kaipaamaan ihmisiä täällä. Käyn täällä aivan liian harvoin. Tänne ei ole kuin 2 tunnin junamatka, on muka aina niin kiire ettei ehdi käymään.

Päätin tänään tehdä kävely/juoksulenkin kun taivas näytti aivan tummalta aamulla herätessäni. Rullaluistimilla kun ei ole kauhean turvallista liikkua sateella. Vastsassa hölskyi kaikki moska jota on tullut syötyä, hyi.


Lenkin jälkeen palkintona kasvojen peseminen  uudella Cliniquen putsarilla. Miun iho ei oo aikoihin näyttänyt näin hyvältä kun mitä se näyttää nyt. Kiitos varmasti uusien ruokailutottumusten ja reilun nesteiden nauttimisen. Tuon Cliniquen kosteuttava geeli jättää vielä ihon täydellisen mattapintaiseksi.

Jouduin ostamaan hammasharjan, kasvojenhoitosetin ja dödön tullessani tänne. Olin niin fiksu etten kotona tajunnut pakata mukaan mitään hygieniaan liittyvää. Onneksi kaupasta saa ja nuo kaikki on kulutustavaraa, joten tulee varmasti käytettyä jossain vaiheessa.



Biothermin dödöön oon tosi tyytyväinen, pitää miun kainalot raikkaina koko päivän (ilman tosi hikoiluttavaa liikuntaa). Tuota Cliniquen ihonhoitosarjaa haluan isommissa purkeissa! Olen niin tyytyväinen tuohon testipakkaukseen. Oon kuullut että nuo ihonhoitotuotteet ois tosi ylihinnoiteltuja Suomessa ja että ulkomailta sais netistä tilaamalla sais puolet halvemmalla. Onko kellään kokemusta?




4 kommenttia:

  1. Huomasin tänä aamuna, että multa oli hävinnyt 1 lukija sit rupesin katselemaan että kuka se oli ja sit tulin tänne ja tajusin että se olit sinä. Sitten katsoin tuota sinun lukijapalkkia ja tajusin etten ole enää lukijasi. Minulla taas ei ole mitään muistikuvaa siitä, että olisin lopettanut lukemisen. Todella outoa, onkohan joku kooprannut mun tilin? Tai sitten blogger taas sekoilee tai olen vahingossa poistanut sinut. Liityn nyt siis uudestaan lukijaksi.

    Ja sitten kysymykseesi: itse tilaan usein shampoot, hoitoaineet ja meikit feelunique.com sivustolta...ilmaiset postikulut sekä edullisemmat hinnat. Tigin jättikokoisia shampoo ja hoitoaine -komboja (750 ml) saa hintaan 26 e. Suomessa sellainen maksaa alessa 40e.

    Sitten on strawberry.net, sieltä tulee postikulut mut cliniqueta ilmeisesti saa halvemmalla.

    VastaaPoista
  2. Clinique tekee ihosta ihanan, etenkin jos muistaa käyttää noita kaikkia kolmea tuotetta. Ja komppaan Takkusta tuossa ulkomailta tilaamisessa, kannattaa ehdottomasti tilata kaikki kosmetiikka esim. Briteistä, on todellakin halvempaa. Koskee kosmetiikkaa + muitakin tuotteita.

    VastaaPoista
  3. Takkunen: Miekin mietin tossa joku päivä et yks lukija on tippunut matkasta. Enkä keksiny kuka se oli. En miekään oo siun blogia lopettanu lukemasta, et ehkä blogger vaihteeksi ei pelitä.

    Kattelin noita sivustoja.. Täytyy oikeesti tilata noista sen sijaan että menis esim. sokokselle. Säästää selvästi.

    Ninni: Ihosta tulee oikeesti tosi ihanan tuntuinen!

    VastaaPoista