keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Rullahiihtoa tai jotain sinnepäin

Odotin koko työpäivän pääseväni testaamaan poikaystäväni rullasuksia. Kotona sukset jalkaan, ipod päälle ja puhelin varmmuudeksi mukaan. Tarkoituksena oli hiihtää 1,5 h. Tuota tuota, hiihdin 10 minuttia. Ei se ollutkaan niin helppoa. Häpesin itseäni kun horjuin suksillani. Toivottavasti kukaan hiihtoa oikeasti osaava ei nähnyt. Pääsin kyllä jotenkin eteenpäin tasatyönnöllä ja kuokalla, mutta kumpikaan ei tuntunut luonnolliselta. Wasberg ei vaan onnistunu. Pahinta on kun eihän noissa oo jarruja. iik. Taidan pysyä rullaluistimissa.
Oon hiihtänyt kyllä rullilla aikaisemminkin, mutta siitä on jo kauan. 7-8 vuotta?


Päätin jättää lenkin tänään väliin ja tehdä huomenna kaksi. Avasin jo raejuustopurkin ja nautin sitä suurella ruokahalulla. Vielä mukaan vähän tuoretta ananasta. 

Miun piti mennä tänään töiden jälkeen ostamaan verhokangasta. Päädyinkin käymään Peakilla. Siellä oli kaikki tuotteet -50%. No eihän sieltä päässyt tyhjin käsin pois. Itselleni ostin kaksi siistiä kauluspaitaa. Molemmat on aavistuksen ehkä nafteja nyt, odotan siis tuloksia tästä projektistani. 



Kuviollinen tummempi paita oli minulle aika yllättävä ostos. Ihana koittaa jotain uuden tyylistä.

Mitä unohtui ostaa? Verhokangas

3 kommenttia:

  1. Sulle kävi ne perinteiset :) Mikä ihme siinä on, että koskaan ei muista ostaa sitä yhtä ainoaa asiaa, jota lähti hakemaan? :D

    VastaaPoista
  2. Raejuusto ja tuore ananas, njam :)

    VastaaPoista
  3. Good website! I truly love how it is easy on my eyes it is. 彩票 I am wondering how I might be notified whenever a new post has been made. 福彩双色球 I have subscribed to your RSS which may do the trick? Have a great day 幸运飞艇!

    VastaaPoista