keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Väärissä vaatteissa

Tiedätko tunteen kun laitat kotona vaatteet päälle ja katsot peiliin, näyttää ihan hyvältä. Poistut pois kotoa, näet itsesi peilistä jossain muualla ja mietit mitä olet ajatellut valitessasi vaatteita.
Näin kävi minulle tänään, tiukat farkut ja pitkä kuviollinen paita. Kotona näytti ihan hyvälle ja vahingossa elokuvateatterissa peiliin katsoessa ei niin hyvälle. Iso maha oikein piirtyi paidan muotoihin.
Vessajonossa katselin nuoria naisia, jotka olivat pukeneet liian pinkeät vaatteet päälleen ja peilailivat itseään edestä ja takaa. Miettivätkö he samaa vai osasivatko he nähdä itsensä kauniina peilistä juuri sellaisena kuin olivat?


Elokuvissakäynti oli ehdottomasti illan piristys. Harry Potterin viimeiseen osaan valitsin leffaeväiksi seuraavaa.

Olen ihan koukussa tuohon Conscious -merkkiseen mintun makuiseen raakasuklaaseen. Se on niin hyvää. En tiedä onko nämä raakasuklaat nyt oikeasti parempia kuin tavallinen suklaa, mutta syön sitä silti paremmalla omallatunnolla kuin esim. Fazerin sinistä. Tuosta mansikkaisesta suklaasta en niin pitänyt.

Voihan flunssa, voisiko se mennä jo pian ohi. Nenä on ihan ruvella jo niistämisestä ja yskäkin raastaa miun hermot. Kumma kyllä, kaipaan liikuntaa. Juoksemaan, kävelemään, pyöräilemään tai ihan mitä vaan. Nää kengät motivoisi kyllä hyvin lenkkeilemään, voi vitsit kun ne vielä ois miun. Olen niin ihastunut noihin. 



Aamulla taas töihin.

2 kommenttia:

  1. Tiedän tunteen! Se on hirvittävää kun kotona tuntee vielä olonsa ihan kauniiksi ja sitten kaupungilla peiliin katsoessaan näyttääkin mielestään ihan kauhealta. Kun on niin paljon ihmisiä, joihin vertailla... Ei pitäisi.

    Mistä tuota Conscious -suklaata saa?

    VastaaPoista
  2. Moi Niina! Sanoit tosi hyvin, ei vaan pitäisi vertailla muihin.

    Tuota suklaata saa ainankin kaupoista Ruohonjuuri sekä Punnitse ja säästä. Voi nami, toi on hyvää

    VastaaPoista