lauantai 16. heinäkuuta 2011

Lampaiden laskemista

Katsoin viimeisen kerran kelloa 02.30, uni ei vai tullut. Ehkä Nukkumatin maassa oli ruuhkaa tai sitten vain jännitin nukkua yksin uudessa kodissa. Lakanoiden lampaat tuli laskettua moneen kertaan.



Juuri kun olin nukahtanut, heräsin kun jokin kolahti kovaa. Säikähdin ihan kunnolla. Aamun lehti. Jes.
Ihana yö ja vielä ihanampi aamu. Tekisi vaan mieli juosta takaisin sängynpohjalle.

Nyt virkistävä Smoothie aamupalaksi ja vetämään 1,5 tuntia ryhmäliikuntaa.Pitää laittaa spinningin soittolistalle kappaleita jotka pitävät miut varmasti hereillä.

4 kommenttia:

  1. Olet siis ryhmäliikuntaohjaaja? Mä olen pitkään halunnut kokeilla tuota spinningiä. Minkälaista on eka kerta spinningissä? Ja mä en ymmärrä, et miks spinningille pitää olla ryhmätunti, ja miten sitä muka ohjataan jos koko ajan vaan poletaan? Mitä se ohjaaja niinku sit tekee siellä. Tätä olen joskus miettinyt. :/

    Voiii mitkä lakanat :))

    VastaaPoista
  2. Juu, opiskelen liikunnanohjaajaksi (vaikea uskoa tälläiseltä pullukalta) ja ohjaaan iltatyökseni muutaman kerran viikossa tunteja.

    Spinningissä ohjaaja tekee tunnista mielenkiintoisen. Ohjaaja erilaisilla musiikeilla, mielikuvilla, vastuksen nostoilla, erlaisilla iajoasennoilla saa tunnista todella erilaisen verrattuna polkemiseen tavallisella kuntopyörällä. Ryhmässä saa paljon helpommin itsestään irti kuin yksin, joten spinni on loistava ryhmäliikuntamuoto. Kun ekaa kertaa meet spinningiin, niin sit huomaat mikä ohjaajan rooli on.

    Ensimmäinen kerta on todella usein liian raskas. Vastusta tulee helposti laitettua ihan liikaa. Mutta sitä vastusta kyllä oppii helposti säätämään sen mukaan kuinka raskaan tunnin itselleen haluaa.

    Rohkeasti vaan tunnille jos se vaan yhtään kiiinnostaa! Siihen joko jää koukkuun tai sitten ei. Hiki ainankin tulee.

    VastaaPoista
  3. Ok! Kiitos kun jaksoit kertoa näinkin tarkasti tunnista! Mä kokeilen tulevalla viikolla, katsotaan miltä tuntuu. Tavallinen pyöräily on minusta kyllä aika rankkaa, hengästyn siinä yleensä enemmän kuin juoksussa.

    Mun mielestä on just hyvä, että liikunnanohjaaja ei ole mikään superlaiha, sillä mua ainakin motivoi se, että on ihan normaalin kokoinen. Se motivoi ja piristää jopa enemmän, jos näkee et liikunnanohjaaja on hieman tukevampi/muodokas. Mun mielestä sellainen ohjaaja näyttää voimakkaammalta ja rempseemmältä :) Pystyn itsekin samaistumaan paremmin sellaisiin ohjaajiin ja musta se on muutenkin kauniimman näköistä.

    VastaaPoista
  4. Monien mielestä parhaat ohjaajat eivät ole niitä hurjassa timmissä olevia himotreenaajia vaan vartaloltaan normaaleja/vähän muodokkaampia. Meilläkin töissä saadaan juuri tästä paljon positiivista palautetta.

    Valitettavasti meitä pyöreämpiä ohjaajia ei tietyissä piireissä osata arvostaa tippaakaan. Ihan kuin me emme osaisi työtämme. Tää on yksi syy miksi itsekkin laihdutan.

    äh nyt aloin selittelemään liiaksi.

    Toivottavasti tykkäät spinningistä ja sinulle osuu hyvä ohjaaja ensimmäisellä kerralla. Muista pyytää apua pyörän säätöön!!

    VastaaPoista