lauantai 30. heinäkuuta 2011

Uusi päivä, uudet kujeet

Takaisin terveellisten elämäntapojen pariin. Maha pöpmpöttää ihnottavasti ja olossakaan ei ole hurraamista. Kyllä huomaa miten paljon ruoka vaikuttaa olotilaan.

Päivään hyvän aloituksen toi tänään tuoreet mustikat smoothiessa. Tuli ihan toisen makuista kuin pakastemustikoista. Nami.



Tän päivän liikuntoina on 1,5 h jumppaa. Ostin eilen -60% alennuksella itselleni trikoot/hame yhdistelmän. Tänään testailemaan miten nää toimii käytössä.  


Tajusin vasta tän kuvan ottamisen jälkeen kuinka hemmetin rumat ja paksut miun kintut on. Hyi.



5 kommenttia:

  1. Höpönlöpö, lihaksikkailta nuo näyttävät!

    VastaaPoista
  2. En kyllä miekään rumiksi ja paksuiksi sanoisi, ennemminkin lihaksikkaat ovat. :)

    Mustikat on namnam! Onneksi äiti ja isi ovat ahkeria poimijoita, en jää ilman. ;)

    VastaaPoista
  3. Rumat ja paksut kintut löytyy kyllä minulta... :D

    VastaaPoista
  4. Lihaksikkaat jalat ovat paremmat kuin rimppakintut! :)

    Mullakin kyl on aikas turvonnut olo kun oon vetänyt hiilareita nyt eri muodoissa 3 päivää putkeen. Tänään jatkan taas karppausta ja päätin, että aion karpata koko elokuun ilman MITÄÄN repsahduksia. Ja olla ilman suurempia herkkuja tästä eteenpäin syyskuu puoliinväliin saakka.

    Kun herkuttelin Helsingin reissulla, ajattelin välillä et mitä järkeä tässä on? Jäätelö ei edes maistunut niin hyvältä, tai ne croisantit mitä söin. Tai pulla. Herkuttelussa ei loppuenlopuksi ole mitään järkeä, se on mulle ainakin ihan tunnejuttua...elämän turhuuksia.

    VastaaPoista
  5. Hei kaikille ihanaisille naisille.
    Onpa miun jalat saanu huomiota. Kyllä ne on lihaksikkaat, aina olleet. Oon aina kadehtinut naisellisia jalkoja, koska omani ovat tukevat tolpat.

    Hah, jaloista tulikin mieleen yksi juttu. Oltiin aikoinaan harjoituleirillä ulkomailla. Parhaan ystäväni kanssa naureskeltiin miniäkin minimmälle hameelle kaupassa kunnes eräs miespuoleinen suomalainen urheilija tulee kauppaan sisään ja tokaisee... "tytöt, katsokaapa hieman jalkojanne ja miettikää sitten voisitteko tuollaisia käyttää". Päätettiin kommentin jälkeen ostaa ne hameet ja otettiin itsestämme kuvia rannalla vain nuo hameet päällämme. Yksi kuvista päätyi kyseisen herran ylioppilaskorttiin, josta kaikki hänen sukulaisetkin näkivät kauniit lihaksikkaat jalkamme.

    Mappe: Meillä on sama juttu, meidän mustikat on poikaystävän vanhempien keräämiä. En ole itse mustikkaan ehtinyt.

    takkunen: Meillä on siis molemmilla turvonnu olo. Ei ne herkut oikeesti maistu niin hyvältä, varsinkaan kun vetää paljon ja usein. Tunnesyömistä, todellakin.
    Mie lopetan herkkujen syönnin nyt. Elokuussa ei mitään repsahduksia. piste.

    VastaaPoista