maanantai 1. elokuuta 2011

Vuosihuolto

Vein aamulla polkupyöräni vuosihuoltoon. Ehkä oli jo aikakin, sillä nitinän ja natinan lisäksi pyörästä irtosi jalka,lokarikin oli puoliksi irti. Huollon hinta tosin kirpaisi rahapussia, 90 euroa. Onneksi en omista autoa, sillä en edes uskalla miettiä mitä sen huollattaminen maksaa.

Olisi ihana mennä itsekkin vuosihuoltoon esimerkiksi kosmetologille, hierojalle tai johonkin ihanaan hoitoon kylpylään. En vaan raaski. Mikä siinä onkin että kaiken muun huoltamiseen rahapussista löytyy rahaa, mutta ei itsensä hemmotteluun edes kerran vuodessa?

4 kommenttia:

  1. Niin se vain yleensä menee.

    Vaatekaupastakin useimmiten tarttuu vaatteita mukaan pojalleni, harvemmin ihan itselle :)

    VastaaPoista
  2. Palkintoportaikosta voisi olla apua ;) Silloin ainakin saa ns. luvan kera mennä kosmetologille, ostaa itselle vaatteita yms. palkita itseään tavoitteen saavuttamisesta =)

    VastaaPoista
  3. Meillä mies käy säännöllisesti hierojalla, mutta en minä vaan ja aivan varmasti oon jumimmassa. Mutta joku siinä vaan on, ettei itseensä raaski laittaa rahaa. Tyhmää... :p

    VastaaPoista
  4. IsoKarhu: Voin vain kuvitella että vahempana ostaa helposti enemmän vaatteita lapsille kuin itselle.

    PeeKoo: Oon miettinyt mitä halusin palkinnoks tietyistä kiloista, mutta en oo vielä osannut päättää mitä ne palkinnot voisi olla.

    Mappe: Meillä kans käy mies hierojalla ja luulen että mie oon oikeesti enemmän jumissa.

    VastaaPoista