lauantai 20. elokuuta 2011

Itku

Serkkuni 9 vuotta:

"Olet lihava"

Se sattui, itku tuli.

3 kommenttia:

  1. Voi ei, lapset. Muistan kuinka joskus entisen kämppämme pihassa olin tulossa väsyneenä kotiin ja kaksi näsäviisasta pikkupoikaa käveli vastaan. "Ookko vähän läski, ookko vähän läski", pojat toistelivat. En aluksi kuullut tai kuunnellut koska olin niin väsynyt, mutta siinä vaiheessa kun selkäni taka kuuluu huuto "OOTKO VÄHÄN LÄSKI!", meinasin kääntyä kannoillani ja mennä tukistamaan näitä vieraita, typeriä poikia. Alkoi vituttaa ihan suunnattomasti. Mikä oikeus joillakin typerillä käytöstavattomilla penikoilla on huudella tuolla tavalla?

    Voimia ja tsemppiä! Aina kun joku haukkuu minua lihavaksi, yritän ajatella, että "tottahan se VIELÄ on, mutta odotapas kun näet minut vuoden päästä!"

    VastaaPoista
  2. Lapsetpa hyvinkin. Mutta kyllä tuon ikäiseltä odottaisi jo jotain käytöstapoja...

    Itellä oli raivokohtaus lähellä kerran töissä, kun jouduin komentamaan noin 12v poikaa ja miun poistuttua paikalta, hän mutisi perään jotain kaverilleen, että "...tuo läski kävi..." Kyllä teki siinä tilanteessa mieli mennä avautumaan ja antaa tukkapölly, mutta minkäs teet. Nielin pahan mieleni ja tuon episodin jälkeen mietin aina pojan nähdessäni kiellettyjä ajatuksia...

    Tsemppiä, muutos on tapahtumassa hyvää vauhtia ja sitten saa serkku todeta ihan kaikkea muuta! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos tsemppailuista. Tuo on niin totta mitä molemmat teistä sanoi, pitää vaan yrittää ajatella että vielä jonain päivänä näytän.

    Itseäni vain kävi hävettämään oma murtumiseni ala-asteikäisen kommentiin. No se osui arkaan kohtaan.

    Käytöstapakuurille pitäisi saada kaikki jotka kehtaa toisen ulkomuodosta avautua.

    VastaaPoista