keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

tavoitevaate

Kaapista löytyy vaatteita joita haluaisi käyttää, kaamea totuus vain on ettei ne mene päälle vaikka kuinka pinnistää vatsaa pienemmäksi. Nämä vaatteet tulevat olemaan tavoitteita.



Ostin tämän mekon itseasiassa tänään viikonlopun häihin. Ei vaan mene takapuolesta läpi. Niin, mitä menin ostamaan ilman sovitusta. Sovitin tänään varmaan 30 mekkoa ja päädyin tähän sovittamatta 10 min ennen bussin lähtöä. Mekko sopii hyvin ylävartalosta, tavoite tulee olemaan takapuolen mahduttaminen mukaan. Ei ihan onnistu viikonlopuksi.

Kohtasin ikävän tilanteen tänään eräässä kaupaan. Mennessäni sovittamaan myyjä kysyy minkä koon valitsin. Sain mekon päälle ja materiaali tuntui ikävälle (tiedossa on  viikonloppuna 28 astetta lämmintä, joten mitään tunkkaista mekkoa en halua). Tullessani sovittamasta myyjä kysyy mitä tykkäsin mekosta ja vastasin etten tykännyt materiaalista. Seuraava kommentti sai suuni auki "On meillä sitä isompaakin kokoa". Ei ollut koosta kiinni. Tuli paha mieli, muutenkin kun ei ole sinut oman vartalonsa kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti