tiistai 28. kesäkuuta 2011

Poing, poing, poing

lindex
Lenkillä näkee vaikka miten pukeutunutta ulkoilijaa. Tärkeintä ei ole vaatteiden hinta, eikä ulkonäkö vaan se miten itse viihtyy lenkkiasussaan. Tänään kiinnitin kuitenkin huomiota erään naisen mielenkiinoiseen juoksuasusteeseen. Lenkkarit,sukat,shortsit ja kolmiomallinen bikiniyläosa. Auts, teki jo pahaa pelkkä katsominen. ponig, poing,poing. Tuijotin pomppivia rintoja ehkä turhankin kauan ja käännyin vielä katsomaan olkani yli että näinkö oikein. Onhan se mukavaa maksimoida lenkillä rusketus, mutta rinnat kärsii pahasti tuollaisesta pomppimisesta.

Itse en mene lenkille edes perusurheilutopissa vaan tukitason täytyy olla paras mahdollinen. Miulla tulee ainankin rinnat kipeiksi jos erehdyn laittamaan matalan tukitason topin päälleni. Matalempaa tukitasoa tulee käytettyä esim. kävelylenkillä, rauhallisilla ryhmäliikuntatunneilla jne. Jos johonkin urheiluvaatetuksessa tulee panostaa niin ehdottomasti hyviin kenkiin ja kunnon urheilurintsikoihin.

Katselin tästä näystä hämmentyneenä Shock absorberin kotisivuja ja silmiini osui tieto: Rinnat venyvät 1-3mm vuodessa. Tavalliset rintsikat vähentävät rintojen liikettä 36% kunnon urheilurintsikat 79%.
shock absorber

Paljonkohan kolmiobikinit tukevat ja vähentävät rintojen liikettä?

1 kommentti:

  1. AUTS! Meikäläistä ei saisi ikinä hölkkälenkille (eikä edes rivakalle kävelylle) ilman kunnon urheiluliivejä.

    Ehkä tuo rusketuksen maksimointi ajaa sitten rintojen kiinteyden ohi. Takuulla tulevat roikkumaan ja pahasti! :D

    VastaaPoista