tiistai 28. kesäkuuta 2011

Lomaa odotellessa

Ulkona on lämmin, vihdoinkin.Odotan innolla että pääsen illalla laittamaan rullaluistimet jalkaan ja ilta-aurinkoon nauttimaan lämmöstä. Olinpa niin fiksu tyttö aamulla että laitoin jalkaan farkut. Arvatkaa kuinka miun jalat hikoilee?


Kävin ostamassa työkavereille päivänpiristykseksi makeaa. Syy herkun ostoon oli tuo -30% lappu. Miulla on niin mukavia työkavereita, että joskus pitää kahvin kanssa tuoda jotain mikä piristää työpäivää.




Omat eväät olivat terveelliset. Salaattiruuan kanssa piimää, jälkkäriksi lohkeavaa luonnonjugurttia ja välipalaksi kotimaisia tomaatteja.



Oon todella huono juomaan nesteitä. Saatan huonoimmillani juoda vain puoli desiä päivässä. Nyt oon pyrkinyt juomaan vähintään yhden kivennäisvesipullon päivässä muiden juomisten lisäksi. Kivennäisvesistä valitsen vielä veden jossa on natriumia, jotta neste imeytyy paremmin.
Toivon että miun iho-ongelmat vähenisivät kun muistan juoda enemmän.

Nyt vielä tän miun kahvitauon jälkeen jatkan työpäivän viimeiset 2,5 tuntia ja sitten junalla taas kotia kohti.

2 kommenttia:

  1. Juon itsekin kauhean vähän. Ei ihme että joskus on vähän heikko olo.

    Miten jaksat koko päivän ilman leipää tms. hiilaripitoista? Meikäläinen on ihan pökertymispisteessä jos omat työeväät ei sisällä ruisleipää :D

    VastaaPoista
  2. Syön aamulla yleensä ison lautasellisen puuroa ja pärjään sillä hiilareiden puolesta aika hyvin illan ruokaan asti. En vois kuvitella elämää ilman hiilareita.

    En oo leipää ostanut enää aikoihin, kun ongelmaksi tuli että mussutin koko pussin aina kerralla. Kauhee himo iskee aina ekan palan jälkeen. Ruispalapussikin menee aina samalta istumalta. Oon syöppöjen syöppö.

    VastaaPoista